Zavřít reklamu

Samsung Galaxy AI přináší inovativní funkce pro úpravy videí i fotografií. S pomocí AI můžete zpomalit jakékoliv video na vašem zařízení pomocí funkce Instant Slow-Mo, a to bez potřeby speciálního režimu natáčení. Navíc generativní funkce Galaxy AI umožňují upravovat snímky nebo vytvářet nové, dynamické fotografie. Podívejme se na hlavní funkce, které tyto nástroje nabízejí.

  • Instant Slow-Mo: Umožňuje zpomalit libovolné video v galerii pomocí dlouhého stisku obrazovky, aniž by bylo potřeba používat speciální režim pro slow-motion. AI generuje dodatečné snímky mezi původními záběry pro plynulý efekt​.
  • Zpomalení vybraných částí videa: Po přehrání zpomalené části můžete daný úsek uložit jako nový klip s trvalým zpomalením, a to přímo v editoru videa v aplikaci Galerie​.
  • Podpora AI technologií: Funkce vyžaduje výkonné procesory, které zvládají vytvářet nové snímky mezi existujícími, což je možné pouze na moderních zařízeních, jako je Galaxy S24​.
  • Kompatibilita s různými videi: Instant Slow-Mo funguje s videi o rozlišení od 480p výše, přičemž nejlepší výsledky jsou dosaženy při 60 fps​.
  • Generativní editace fotografií: Galaxy AI umožňuje přesouvat objekty v obraze, odstraňovat nežádoucí prvky nebo dokonce generovat zcela nové obrázky pomocí AI​.Generativní tapety: AI může vytvářet nové dynamické tapety na základě předdefinovaných textových výzev. Tyto tapety se mohou měnit v závislosti na denní době a počasí​.
  • Editace fotografií pomocí AI: Kromě zpomalení videí umožňuje Galaxy AI také editaci fotografií, kde můžete například odstranit nechtěné objekty nebo zvýraznit určité části obrazu.
  • Fotoambience tapety: Funkce umožňuje přizpůsobit tapetu zařízení tak, aby se její vzhled měnil podle denní doby a počasí​.
  • Jednoduché použití: Veškeré tyto funkce jsou přístupné přímo z galerie a jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné pro každého uživatele​.
  • Bezpečnost a soukromí: Většina AI funkcí běží přímo na zařízení, takže není nutné odesílat data do cloudu, což zvyšuje bezpečnost a chrání vaše soukromí​.

Samsung Galaxy AI přináší revoluční způsoby, jak zlepšit videa a fotografie pomocí umělé inteligence. Díky funkcím, jako je Instant Slow-Mo a generativní úpravy fotografií, mohou uživatelé snadno vylepšit své multimediální soubory přímo v galerii, aniž by potřebovali pokročilé editační dovednosti. Tato technologie dělá z Galaxy zařízení nejen nástroj pro práci, ale také pro kreativní vyjádření.

Dnes nejčtenější

.