Zavřít reklamu

Populárna hudobná streamingová služba je od dnešného dňa už aj na Slovensku a Česku, ktorá prostredníctvom mobilu alebo počítaču umožní prístup k vyše 20 miliónom skladbám pre každého nadšenca akéhokoľvek žánru. Základná verzia, ktorú aplikácia ponúka spomedzi dvoch možných spôsobov prístupu, je dostupná zadarmo. Za premium účet si uživatelia priplatia prijateľnou sumou.

Jednoduchou registráciou sa vám sprístupnia tisícky interpretov a kapiel, vrátane slovenských skladieb, pričom po prvom prihlásení obdržíte neobmedzený prístup k songom po dobu šiestich mesiacov. Po uplynutí skušobnej verzie sa prehrávanie obmedzí na 10 hodín mesačne a váš učet bude automaticky priradený k verzii Spotify Free. Obmedzená doba počúvania prináša aj iné negatíva, ako prítomnosť reklám v priebehu počúvania a nižšiu kvalitu prehrávania, pričom musíte byť neustále  online. Výhodnou variantou je spoplatnená služba Spotify Premium.

Spotify Premium predstavuje balíček zahŕňajúci možnosť počúvať songy  bez reklám, s vyššou kvalitou zvuku (320kbit/s), zároveň pridáva možnosť počúvať hudbu offline s možnosťou vytvorenia si vlastných playlistov. Cena spoplatneného Spotify je v porovnaní s inými službami jednou z najlacnejších spomedzi podporovaných krajín a predstavuje len 5,99€ mesačne. Nezabudnite si aplikáciu Spotify stiahnúť z Google Play alebo sa zaregistrovať priamo na oficiálnej stránke TU.

Launch_Image_Slovakia-1

 

Dnes nejčtenější

.