Zavřít reklamu

Jednou z nejoblíbenějších a nejznámějších služeb pro streamování hudby, podcastu ale i dalšího audia je bezpochyby aplikace Spotify. Vývojáři této aplikace navíc neustále přidávají něco, čím svému uživateli poslech hudby ještě víc zpříjemnit, přičemž mezi poslední změny patřilo přidání hudebního klipu k písničce, aby měl posluchač mnohem pevnější prožitek. V současné době také pracují na funkci AI Playlistu, který by měl každému posluchači najít čerstvou hudbu do jeho hudebního seznamu.

Služba Spotify navíc funguje na téměř všech zařízeních včetně operačních systémů Android a iOS. Spotify si lze stáhnout také na PC či TV. Přehrávání hudby zvládnou i reproduktory, sluchátka nebo jiná příslušenství. Nabízí navíc také možnost offline přehrávání po stažení jednotlivých písniček do mobilu. Funkcí zkrátka nabízí více než dost, což z ní dělá unikátní aplikaci pro poslech hudby jak na cestování, na doma, tak třeba na cvičení.

Požadavky pro stahování hudby ze Spotify

Funkce stahování hudby funguje pouze v aplikaci Spotify, nikoliv na webové verzi a dle dostupných informací by stahování mělo fungovat pouze předplatitelům. V dnešní době je však spoustu možností, jak si předplatné pořídit a využít tak může každý uživatel různých prostředků. Spotify si může každý uživatel pořídit buď jako samotný a studentský účet nebo jako rodinu o několika členech.

Stahování hudby ze Spotify na Android

Pokud jste obeznámeni s výše uvedenými podmínkami, můžete pokračovat podle krátkého návodu pro stažení hudby do vašeho mobilního zařízení:

  1. Spusťte aplikaci „Spotify“
  2. Otevřete hudební album, nebo seznam skladeb
  3. Stiskněte „Stáhnout“ v horní části obrazovky
  4. Přepněte do režimu offline.
  5. Stažené skladby jsou připravené k offline poslechu

Skladby je možné stahovat jednotlivě, ale také ve skupině po označení stahování skladeb v seznamu. Svoji staženou hudbu najdete pod albem s názvem „Vaše knihovna“, přičemž stažená hudba by měla být označena stavem „offline“.

 

 

Dnes nejčtenější

.