Zavřít reklamu

Ako sme mohli počuť ešte pred Vianocami, Samsung pripravuje tablet Galaxy Note Pro s 12,2-palcovým displejom. Že sa zrejme jedná o pravdivú informáciu a že Samsung už dnes prezentuje prvé prototypy, pre zmenu potvrdil istý nemenovaný zamestnanec. Spoločnosť mala totiž prezentovať tablet svojim zamestnancom na súkromnej akcii, a ako to už býva, prototypy je zakázané fotiť. Istý pracovník Samsungu však toto nariadenie obišiel a na internet sa dostala prvá fotografia a hardvérové špecifikácie Note Pro.

Na fotografii môžeme vidieť len bočnú a zadnú stranu zariadenia, pričom tie sa veľmi podobajú na Note 10.1 (2014 Edition). Odlišujú sa však väčšími reproduktormi, ktoré sú o niečo dlhšie a nachádzajú sa nižšie. S výnimkou väčšieho displeja tak môžeme očakávať prístroj, ktorý sa z hľadiska dizajnu zhoduje s menším modelom. V jeho vnútri sa však ukrýva procesor s frekvenciou 2.4 GHz, 3GB RAM a objemná batéria s kapacitou 9 500 mAh. Jedná sa tak o najväčšiu batériu, akú Samsung do svojho tabletu kedy vložil. Tablet je dodávaný so systémom Android 4.4 KitKat, ktorý si vychutnáme na 12.2-palcovom displeji s rozlíšením 2560×1600 pixelov.

12,2-palcový Note Pro bude určený predovšetkým na prácu, čomu nasvedčujú aj jeho veľké rozmery. Podľa informácií máme čakať prístroj s rozmermi 29,5 × 20,3 cm. Hrúbka zariadenia nie je zatiaľ známa, jeho váha ale predstavuje zhruba 780 gramov. Galaxy Note Pro bude zrejme predstavený už za pár dní na veľtrhu CES 2014 v Las Vegas, o čom vám dáme samozrejme vedieť. Spoločnosť by mala predstaviť aj svoj najlacnejší tablet, Galaxy Tab 3 Lite, o ktorom dnes už vieme prakticky všetky dôležité špecifikácie. Viac o ňom sa však dočítate v článku Galaxy Tab 3 Lite dostal WiFi certifikát a byly odhaleny specifikace!

*Zdroj: AndroidAuthority

Dnes nejčtenější

.