Zavřít reklamu

sochi_2014Společnost Samsung spustila mobilní aplikaci Wireless Olympic Works (WOW) pro zimní olympijské hry v Soči 2014. WOW promění zařízení s OS Android v mobilní sportovní stanice, které díky variabilnímu nastavení poskytnou fanouškům žádané informace přesně podle jejich potřeb.

Aplikace Public WOW zajišťuje sportovním fanouškům spolehlivý a rychlý přístup k aktuálním rozvrhům, nejčerstvějším výsledkům, medailovým umístěním a olympijským rekordům. Public WOW rozšiřuje nabídku služeb aplikace WOW určené pro mobilní komunikaci mezi organizátory olympijských her.

Samsung nabízí fanouškům z celého světa přímý přístup k dění na olympijských hrách v Soči 2014 a umožňuje jim, aby si podle svého zájmu vybrali, které informace chtějí dostávat,” řekl WS Lee, Senior Vice President New Business Development divize mobilní komunikace společnosti Samsung Electronics. „Naše specializované týmy po celý rok prověřovaly připravenost technologie WOW jak pro uživatele z řad fanoušků a přímých návštěvníků her, kterým zajišťuje jedinečný zážitek, tak pro organizátory a zaměstnance, pro které je důležitým komunikačním kanálem zajišťujícím hladký průběh všech aktivit.

Všichni uživatelé OS Android si mohou stáhnout aplikaci Public WOW z obchodu Samsung Apps a na Google Play a získají tak ojedinělý přístup k veškerému dění na zimních olympijských hrách.

Nastavit si svůj vlastní program OH
Aplikace WOW nabízí personalizované zpravodajství z olympijských her. V reálném čase dostanou uživatelé do svých mobilních zařízení vše od jmen vítězů oblíbených disciplín až po velké okamžiky OH a díky nové „fanouškovské“ službě mohou uživatelé povzbuzovat své oblíbené sportovce a země.

Oslavit úspěchy na sociálních sítích
Z dění na olympiádě lze nahrát text a obrázky a okamžitě se o ně podělit s ostatními uživateli aplikace WOW a na sociálních sítích. Vytvoří tak globální komunitu, jejíž členy spojuje zájem o olympijské hry a zimní sporty. Aplikace Public WOW je dostupná v mnoha jazycích včetně čínštiny, angličtiny, francouzštiny, němčiny, korejštiny, ruštiny a španělštiny.

Poznat svět olympijských sportů díky interaktivnímu průvodci
Aplikace nabízí informace o všech patnácti olympijských zimních sportech prostřednictvím graficky propracovaného rozhraní. Visual Sports Guide poskytne komplexní informace o každém sportu včetně pravidel, detailního popisu vybavení a mnoha dalších zajímavostech, aby fanoušky co nejvíce vtáhl do olympijského dění.

Užijte si návštěvu Soči na maximum díky průvodci po olympijských sportovištích
Fanoušci, kteří navštíví zimní olympijské hry v Soči 2014, budou mít díky technologii Samsung WOW přístup k průvodci po olympijských sportovištích. Ten nabídne veškeré informace o jednotlivých sportovištích, včetně navigace na ně, takže se návštěvníci budou cítit maximálně zapojeni do dění na olympiádě.

Díky pokročilé technologii v oblasti mobilních komunikací hraje Samsung důležitou roli v úspěšné realizaci olympijských her. Věříme, že díky aplikaci WOW se komunikace mezi olympijskou obcí a fanoušky stane ještě efektivnější a rychlejší,“ říká Timo Lumme, generální ředitel Television and Marketing Services Mezinárodního olympijského výboru. V rámci iniciativy „Samsung Smart Olympic Games Initiative“ poskytne Samsung asi 18 000 mobilních zařízení všem olympionikům, vedoucím pracovníkům a zaměstnancům Mezinárodního olympijského výboru a členům Národního olympijského výboru a Organizačního výboru v Soči. Mobilní telefony budou napojeny na služby Samsung WOW a budou poskytovat aktuální informace o jednotlivých sportovních disciplínách, včetně časů či sportovišť. Služba Samsung WOW byla poprvé představena při olympijských hrách v Aténách v roce 2004 a od té doby se díky svému vývoji stala nepostradatelnou službou pro všechny organizátory, účastníky a fanoušky olympijských her po celém světě.

samsung_sochi_wow_matryoshka

Dnes nejčtenější

.