Zavřít reklamu

Dual-SIM telefóny sa predávajú už niekoľko rokov, ale niekomu nemusí stačiť ani podpora dvoch SIM kariet. Samsung toto berie na vedomie a preto predstavil svoj prvý Triple-SIM smartfón. Telefón sa volá Galaxy Star Trios a preto očakávame, že Samsung začne v budúcnosti predávať aj niekoľko ďalších Trios telefónov. V konečnom dôsledku Samsung vytvoril hotovú sériu Dual-SIM telefónov Galaxy Star.

Samotný telefón patrí k lacnejším zariadeniam a predáva sa v Brazílii. Pretože ide o rozvojový trh, je celkom logické, že Samsung zaviedol podporu troch SIM kariet u cenovo dostupného zariadenia. Stále však treba počítať s tým, že ide o low-cost prístroj a aj preto sa stretávame s patričným hardvérom. Ten je skutočne slabý a stretávame sa tu s procesorom Snapdragon S1, 512MB RAM a 4GB pamäťou. Ďalej je prístroj osadený 2-Mpx fotoaparátom a 3.14-palcovým TFT displejom. Ten ponúka rozlíšenie 320 × 240 pixelov a podporu 262 000 farieb.

Telefón je skutočne drobný a má rozmery 61 × 106 × 11 milimetrov. Do jeho vnútra je ale možné vložiť spomínané tri SIM karty a taktiež pamäť microSD s maximálnou kapacitou 32 GB. Či sa telefón začne predávať aj na Slovensku alebo v Českej Republike, zatiaľ nie je známe. Existuje však vysoká pravdepodobnosť, že sa na našom trhu začnú predávať iné zariadenia zo série Galaxy Trios.

Dnes nejčtenější

.