Zavřít reklamu

Galaxy A50 se momentálně řadí mezi nejzajímavější modely Samsungu, ne-li mezi vůbec nejlákavější smartphone ve střední třídě. Zaujme především poměrem cena/výkon, kdy za necelých 9 tisíc korun nabízí řadu prémiových funkce, včetně čtečky otisků prstů v displeji. Do 25. března je možné si telefon předobjednat a získat tak i bonusy navíc.

Předobjevnávky Galaxy A50 odstartovaly v polovině měsíce také u Mobil Pohotovost, která k telefonu nabízí bonus 400 Kč, který můžete následně uplatnit při výkupu vašeho stávajícího telefonu (bonus se přičte k výkupní ceně zařízení). Kromě toho si můžete telefon zakoupit na splátky zcela bez navýšení. Smartphone je dostupný hned ve třech barevných variantách – černá, bílá a modrá – a vždy se jedná o model Dual SIM.

Galaxy A50 zaujme hned několika parametry. Kromě toho, že díky osmijádrovému procesoru Exynos 9610 a 4GB RAM nabízí skutečně vynikající výkon, se novinka může pochlubit také 6,4″ Super AMOLED Infinity-U displejem s rozlišením FHD+ (1080 x 2340) a integrovanou čtečkou otisků prstů. Zaujme ale také velká baterie (4 000 mAh), podpora rychlého nabíjení, 128GB vnitřní paměť a především pak trojitý zadní fotoaparát – 25 MPx + 8 MPx + 5 MPx – který kromě jiného zvládá pořizovat kvalitní a jasné snímky ve tmě. Podrobnější informace o telefonu si můžete přečíst zde.

Sasmung-Galaxy-A50-FB
Sasmung-Galaxy-A50-FB

Dnes nejčtenější

.