Zavřít reklamu

HTC a Samsung už začali vyťahovať svoje zbrane a začínajú bojovať o priazeň zákazníkov. Samsung začne totiž už za niekoľko dní predávať svoj Galaxy S5 a HTC pre zmenu začne predávať svoje nové One (M8). Samsung preto školí svojich pracovníkov a ponúka im 4 hlavné dôvody, prečo je v roku 2014 oveľa lepšie si kúpiť vlajkovú loď Samsungu než vlajkovú loď HTC. Aké sú teda tie štyri hlavné dôvody? Vopred musím upozorniť, že to vôbec nie je o snímači krvného tepu.

  1. HTC One M8 nie je vodotesný. Samsung Galaxy S5 má pre zmenu certifikát IP67, vďaka čomu je odolný voči prachu a vode, kde vydrží ponorený v hĺbke 1 meter po dobu 30 minút.
  2. Samsung Galaxy S5 ponúka oveľa lepší fotoaparát. Nie je to len o megapixeloch, ale aj o rýchlejšom zaostrovaní a oveľa profesionálnejšej výbave tohto fotoaparátu
  3. HTC One M8 nemá toľko user-friendly funkcií ako Samsung Galaxy S5. Galaxy S5 ponúka Kids Mode, vyberateľnú batériu a režim Ultra Power Saving Mode, vďaka ktorému telefón vydrží až 24 hodín stand-by pri 10% batérie
  4. Bezpečnosť. HTC One M8 neobsahuje žiadny snímač odtlačkov prstov. Galaxy S5 ho ponúka ako súčasť bezpečnostného systému KNOX.

*Zdroj: GforGames

Dnes nejčtenější

.