Zavřít reklamu

Po necelých dvoch mesiacoch čakania Samsung oficiálne zahájil predaj svojej tohtoročnej vlajkovej lode Galaxy S5. Nový Samsung Galaxy S5 je od dnešného dňa dostupný v 125 krajinách sveta, kde sa predáva za cenu približne 700€. Internetové obchody však už ponúkajú telefón za nižšiu a tým pádom atraktívnejšiu cenu, čo v súčasnosti predstavuje iba 609€ alebo 18 499,- Kč v Českej Republike (cca 674€). Po jeho boku sa zároveň už dnes začnú predávať nové hodinky Samsung Gear 2, Samsung Gear 2 Neo a inteligentný náramok Samsung Gear Fit.

Cena produktov nie je u nás ešte pevná, no hodinky Samsung Gear 2 sa začínajú predávať už od 259€ alebo 7 599,- Kč. Jedná sa o najvyšší model z novej série Gear, ktorý ponúka kovové telo, fotoaparát vstavaný priamo do tela a po novom aj tlačítko Domov pre jednoduchšie ovládanie hodiniek. Spolu so Samsung Gear 2 Neo sa jedná o dve prvé zariadenia, ktoré využívajú operačný systém Tizen OS.

Hodinky Samsung Gear 2 Neo sú lacnejším riešením, čo sa odrazí predovšetkým na plastovom tele a absencii fotoaparátu. Samsung Gear 2 Neo sa predávajú už za 195€ alebo za 5 499,- Kč.

Nakoniec, ak chcete používať ešte ľahšie riešenie alebo radi športujete, potom je tu pre vás revolučná novinka Samsung Gear Fit. Prvý náramok s ohnutým dotykovým displejom na svete obsahuje svoj vlastný operačný systém a v tenkom tele ukrýva batériu, ktorá mu umožní vydržať 3 až 4 dni aktívneho používania alebo 5 dní pri slabšom používaní. Gear Fit sa začína predávať už za 174€ alebo za 4 999,- Kč.

Dnes nejčtenější

.