Zavřít reklamu

LeBronLeBron James je snáď najznámejší majiteľ Samsung Galaxy Note 3 na svete a spoločnosť si ho pochopiteľne váži. Aby to Samsung dokázal, vydal novú mobilnú aplikáciu LeBron, ktorá dáva jeho fanúšikom prístup k informáciám a zaujímavostiam zo života basketballovej legendy. Aplikácia je momentálne dostupná exkluzívne pre majiteľov vybraných modelov Samsung Galaxy s Android 4.1 alebo novším.

Špecificky dnes môžete aplikáciu rozbehnúť len na Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note 3 a Samsung Galaxy Note II. Aplikácia poskytuje prístup k fotografiám, videám a ďalšiemu obsahu, ktorý nebol nikdy predtým zverejnený a tak je aplikácia ideálna pre LeBronovych fanúšikov a zároveň predstavuje dôvod, prečo prejsť na niektoré z vyššie uvedených zariadení. Mimo iného tu uvidíte napríklad videá z jeho tréningov pred a po hrách. LeBron (pozn. aplikácia) je prepojený s aplikáciou NBA Game Time a tak môžete okrem tréningov získavať aj štatistiky a informácie z jeho hier, pokiaľ máte na svojom zariadení nainštalovanú aplikáciu NBA Game Time.

Aplikácia ďalej ponúka fanúšikom prístup k jeho životnému štýlu a životnému príbehu. Štýl zahŕňa fotografie a videá jeho štýlu, nechýbajú ani tenisky dňa či informácie o rádiách, ktoré hrajú jeho obľúbené pesničky. Životný príbeh zahŕňa prakticky všetko to, čo sa odohráva mimo ihriska. Patrí sem teda jeho charitatívna činnosť a zaujímavosti z jeho súkromného rodinného života.

*Zdroj: SammyToday

Dnes nejčtenější

.