Zavřít reklamu

SamsungSpolečnost Samsung Electronics Co., Ltd., světový inovátor v oblasti domácích spotřebičů, představil Powerbot VR9000, robotický vysavač se skutečným sacím výkonem, který díky pokročilým technologiím umožňuje zcela automatický a maximálně komfortní úklid podlahy. Powerbot VR9000 odstraňuje omezení běžných robotických vysavačů a prach skutečně nasává. Díky vysokému sacímu výkonu, který je zásluhou pokročilé technologie Digital Inverter až 60krát vyšší než u běžných robotických vysavačů, předznamenává začátek nové éry úklidu. Modernizovaný systém snímání FullView Sensor umožňuje rychlý a hladký pohyb vysavače pro důkladné a účinné čištění. Díky sestavě senzorů, které minimalizují slepá místa, se totiž chytře vyhýbá překážkám.

Větší bubnový kartáč má mnohem širší záběr. Powerbot VR9000 nepoužívá boční kartáče, takže je málo pravděpodobné, že by se do něj zamotaly kabely nebo vlákna koberce.

Díky revoluční technologii CycloneForce si Powerbot VR9000 udrží vysoký sací výkon po dlouhou dobu. Vytváří silnou odstředivou sílu vířící prachové částice ve vnitřní komoře, čímž dochází k oddělení nečistot a prachu ze vzduchu, které se následně usazují ve vnější komoře.

Pohyb vysavače Powerbot VR9000 navíc usnadňují kolečka Easy Pass umístěná na bocích přístroje. Větší kolečka s průměrem až 105 mm a schopnost nadzvednout se až o 15 mm umožňují vysavači snadno překonat překážky, jako jsou kabely nebo prahy dveří.

Samsung

Samsung

Vysává, kam ukážete

Zcela unikátní funkce vysavače Powerbot VR9000 má název Point Cleaning. Dálkové ovládání s laserovým ukazovátkem umožňuje ukázat na určité místo, které je třeba vyčistit. Vysavač přejede na označené místo a čistí jej tak dlouho, dokud jej ovládání navádí. Díky této funkci už není nutné přístroj přenášet za chodu tam, kde je potřeba vysát.

Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.

Dnes nejčtenější

.