Zavřít reklamu

Samsung GearSérie inteligentních hodinek Gear od Samsungu si za poměrně krátkou dobu své existence získala spoustu příznivců a ještě více si jich získala loni v září/septembri, kdy Samsung představil své Gear S s podporou SIM karty. Přestože se jedná o vskutku zajímavé a především revoluční zařízení, jak se můžete dočíst v naší recenzi, nejednou byla zkritizována „absence“ kulatého designu, který k hodinkám jako takovým odjakživa patří a třeba konkurenční Motorola toho využila k vytvoření opravdového designového skvostu v podobě chytrých hodinek Moto 360.

S tím se ovšem jihokorejský Samsung rozhodl něco udělat a jak jsme se poměrně nedávno dozvěděli, společnost vyvíjí i své vlastní inteligentní hodinky s kulatým displayem. Vedle toho pak mají nové hodinky přijít s označením SM-R720 a, stejně jako tomu bylo u předchozích chytrých hodinek od Samsungu, s operačním systémem Tizen OS. Jejich oficiální název zatím není znám, no zatím se pro ně používá pracovní název „Orbis“, můžeme však předpokládat, že se zařadí do Gear série.

Co se potom data představení/oznámení týče, podle informací serveru SamMobile by měly být „Orbis“ představeny už zanedlouho na eventu MWC 2015 po boku Galaxy S6. Pokud by se tak opravdu stalo, následoval by Samsung koncept z minulého roku, kdy na stejném veletrhu představil spolu s vlajkovým Galaxy S5 i inteligentní hodinky Gear 2 a Gear 2 Neo.

Samsung Gear

*Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.