Zavřít reklamu

WiFi Map ProV dnešení době asi nenaleznete na trhu smartphone, kterému by chyběla možnost využívat WiFi. Stejně tak potom budete, alespoň ve městech, těžko hledat místo, kde nebude přístupná žádná WiFi síť. Většinou se ovšem nejedná o odemčené free WiFi sítě a co se těch zabezpečených týče, povězme si na rovinu, kolikrát za život jen tak uhodnete správné heslo od WiFi? Ve finále tak nakonec zbyde buď možnost připojit se k internetu přes mobilní data poskytovaná operátorem, nebo prostě zůstat offline.

Tedy, vlastně je tu potom ještě jedna možnost, a to v podobě vychytané appky. Aplikace WiFi Map Pro od vývojáře WiFi Map LLC má v sobě uložená hesla od WiFi sítí po celém světě, ať už se jedná o New York, Bratislavu nebo třeba Liberec. Neočekávejte ovšem heslo od WiFi vašeho souseda, databáze hesel obsahuje „pouze“ ta hesla, která přidali sami uživatelé, jejich počet je ovšem opravdu obrovský a např. pro Prahu naleznete skoro 2500 hesel od zabezpečených WiFi sítí a dále se rozrůstá. A aby toho nebylo málo, aplikace disponuje i mapou, na které si může uživatel zjistit, kde se může na jakou WiFi připojit.

Samotná aplikace je dostupná ke stažení zadarmo z odkazu zde. Pro zpřístupnění hesel z některých databází je ovšem třeba zaplatit, a to konkrétně 20 Kč (necelé 1 Euro) za kus. A dát 20 Kč za doživotní sbohem otravnému zjišťování WiFi hesel z barů, kaváren, restaurací a tak nějak všeho snad už stojí za to, no ne?

WiFi Map ProWiFi Map ProWiFi Map Pro

*Zdroj: AndroidPortal

Dnes nejčtenější

.