Zavřít reklamu

Samsung-Galaxy-S6-Rendus-3DPouze deset dní nás dělí od představení jednoho z nejočekávanějších smartphonů roku – Galaxy S6 a spolu s ním přichází i reklamní kampaň #TheNextGalaxy, ve které Samsung ukazuje veřejnosti některé unikátní aspekty jeho nové vlajkové lodi. Zatím jsme se však v rámci TheNextGalaxy setkali pouze s dvojicí videí, ve kterých jihokorejský výrobce představoval prémiový fotoaparát a vysoký výkon, tentokrát ale Samsung zašel ještě dál a na svém oficiálním webu ukázal přezentaci, v jejíž čtyřech slidech ukazuje nejčastější rumory, které se o Galaxy S6 vyskytují. A jak se zdá, bere to poněkud vážně.

V prvním slide-u se Samsung zaměřuje na reproduktor Galaxy S6, který by údajně měl být, narozdíl od jeho předchůdců, na přední straně zařízení, respektive v její spodní části. Druhý rumor se potom týká výdrže zařízení, která by měla podle některých zdrojů být velice vysoká. Na tomto, v pořadí druhém slide-u, je ovšem zajímavý především obrázek, kde je vidět velice pozoruhodné zařízení, no zda-li se jedná o Galaxy S6 jako takový nevíme. Zdaleka nejzajímavější je však předposlední část prezentace, kde Samsung píše o dispalyi zasahujícím na 3 strany zařízení. O tomto aspektu se spekuluje již od vydání Galaxy Note Edge, jehož zahnutý display zasahuje na jeden bok. Čtvrtý slide je potom pouze odpočet do UNPACKED eventu.

Těžko říci, co tím Samsung myslel, rozhodně bychom ovšem alespoň některé z těchto uvítali. Jihokorejská společnost tím pravděpodobně nevylučuje, že se tyto aspekty na GS6 objeví, zároveň to ovšem vypadá, že s prémiovým Galaxy S6 Edge společnost nepočítá. To jsou však pouze spekulace, jak to tedy nakonec Samsung vyřeší, se dozívme až na barcelonském veletrhu MWC 2015, kde bude 1.3. nová vlajková loď představena.

Galaxy S6 Rumor 1

Galaxy S6 Rumor 2 Galaxy S6 Rumor 3

Dnes nejčtenější

.