Zavřít reklamu

Samsung Smart SwitchPretože je možné, že niekorí užívatelia jednoducho prestanú fandiť systému iOS a budú chcieť skúsiť niečo iné, je celkom možné že si vyskúšajú mobil od Samsungu. Majetnejší užívatelia si potom možno vyberú práve recenzovanú novinku Galaxy S6, ktorá vychádza na našom trhu 17.4. s cenou začínajúcou na 700€. Pokiaľ teda ide o budúcich bývalých majiteľov iPhonu, potom sa stretnú s problémom, ako presunúť obsah do mobilu od Samsungu. Aj na to však existuje riešenie, ktoré je celkom rýchle a jednoduché. Navyše je bezplatné a poskytuje ho samotný Samsung.

Všetko spočíva v aplikácii Smart Switch Mobile z dielne Samsungu. Už po otvorení vám dá aplikácia na výber, či chcete importovať obsah z iOS zariadenia alebo zo zariadenia s Androidom. V prípade, že ide o prenos dát z telefónu s Androidom, stačí vám len stiahnuť aplikáciu na svoj starý mobil, otvoriť ju a nakoniec kliknúť na tlačidlo „Pripojiť“.

Smart Switch MobileSmart Switch Mobile

No pretože sa bavíme o iPhone, máte na výber dve možnosti. Pokiaľ ste používali iCloud, potom kliknete na prvú možnosť – Importovať zo služby iCloud. Zadajte svoje prihlasovacie údaje a následne si vyberte zariadenie, z ktorého chcete importovať dáta. Ďalej vyberte, ktoré dáta chcete importovať. Patria sem vaše kontakty, kalendáre, poznámky, denníky hovorov, budíky, záložky a nakoniec aj heslá k WiFi, ktoré sa synchronizujú naprieč Apple zariadeniami a zjednodušujú prechod na novú sieť. Nakoniec kliknite na tlačidlo Importovať a počkajte, kým sa celý proces dokončí. Dĺžka importu záleží aj od vášho pripojenia.

Po dokončení tejto základnej procedúry vám aplikácia umožní stiahnuť ďalšie dáta, medzi ktoré môžu patriť správy alebo dokonca obrázky a videá, ktoré ste mali uložené v zálohe svojho zariadenia. Pokiaľ ste ale mali 32 GB iPhone a z toho 17 GB zaberala fotogaléria, pripravte sa na naozaj dlhú procedúru. Už celkom zdĺhavý bol import prijatých správ na starom zariadení, ktorý trval asi 4 minúty a jednalo sa o 1 868 správ iMessage a SMS. Nakoniec len kliknite na tlačidlo Dokončiť. Teraz si môžete stiahnuť niektoré aplikácie „Galaxy Essentials“, čo je kolekcia aplikácií odporúčaných pre vaše zariadenie. Alebo jednoducho kliknite na „Koniec“.

Smart Switch MobileSmart Switch Mobile

Dnes nejčtenější

.