Zavřít reklamu

galaxy S6 fotakDo predaja sa dostali prvé kusy Galaxy S6 a S6 Edge od 10. apríla 2015 (na Slovensku bude oficiálne zahájený predaj 17. apríla 2015) a niekoľko šťastlivcov už malo tú možnosť odskúšať si vlajkovú loď naživo. Niektorí užívatelia sa však stretli s nemilým problémom s LED bleskom fotoaparátu. Tvrdia, že blesk zostane slabo svietiť aj keď sa smartfón nepoužíva, dokonca vraj aj vtedy, keď je mobil úplne vypnutý.

Jeden zákazník, ktorý čelí tiež tomuto problému, sa vyjadril, že aj keď reštartoval mobil niekoľkokrát a dokonca ho aj vypol, tak aj napriek tomu blesk slabo svietil. Rád by vybral aj batériu, aby sa presvedčil, či blesk prestane svietiť ale keďže v Galaxy S6 to nie je možné, nakoľko nie je batéria vymeniteľná (okrem autorizovaného servisu) takže to nevie potvrdiť. Iný užívateľ oznámil tak isto tento problém ale jeho známy, ktorý tiež vlastní Galaxy S6 tento problém s LED bleskom nemá, takže je jasné, že to bude zjavne chyba niektorých kusov.

Môj kolega Jaromír, ktorý mal možnosť tento smartfón si vyskúšať, takýto problém nemal. Jeho recenziu na Galaxy S6 si môžete prečítať tu. Kedže Samsung zatiaľ neposkytol oficiálne vysvetlenie k tejto chybičke, nie je jasné, či sa jedná o hardverovú chybu alebo sa bude dať problém odstrániť softvérovou aktualizáciou. Jeden zákazník sa domáhal vyjadrenia od Samsungu a bolo mu oznámené, že sú si vedomí tohto problému a že na oprave usilovne pracujú ale nepotvrdili termín, kedy asi bude aktualizácia uvoľnená. Ostáva len dúfať, že na Slovensko sa tieto chybné kusy nedostanú.

Samsung Galaxy S6

*Zdroj: PhoneArena

Dnes nejčtenější

.