Zavřít reklamu

Americká společnost Adobe si pro své uživatele připravila hned tři nové aplikace, mezi které patří Photoshop Sketch, Photoshop Fix a CompCC. Ty přináší daleko větší část funkcionalit Creative Cloudu, kterých se nyní dočkali i majitelé Android zařízení.

Photoshop Sketch a CompCC

Photoshop Sketch umožňuje, například umělcům či ilustrátorům, přístup hned k 11 nástrojům, díky kterým lze upravovat velikost, barvu, průhlednost a další aspekty fotografií. Aplikace dokonce nabízí možnost vytvořit si své vlastní kartáče, a to pomocí „appky“ Capture CC.

adobe-photoshop-sketch-2

Uživatelé tak budou mít možnost přidat daleko více grafických a kreslících vrstev, kde mohou měnit jejich pořadí, názvy, transformaci či sloučení. Adobe aplikace nabízí mimo jiné možnost uspořádat si své velmi oblíbené nástroje a barvy, a to v panelech nástrojů, díky čemuž mohou posílat své náčrtky do Photoshopu nebo Illustratoru se zachovanými vrstvami.

Pokud je řeč o CompCC, jedná se o vskutku designový nástroj, neboť se skládá z velkého množství designových šablon pro počítač či mobilní zařízení. Najdete zde například vodítka a mřížky pro účely, jakými jsou sjednocení a další. Dále je možné pracovat s ovládacími prvky, které jsou dodávány s profesionálními písmy poháněny Typekit.

Photoshop Fix

Jak již z názvu napovídá, jedná se o aplikaci, která bude především retušovat a obnovovat fotografie. „Appka“ dokáže také do značné míry upravit obličejové rysy člověka.

adobe-photoshop-fix

 

 

Zdroj: Fonearena

Dnes nejčtenější

.