Zavřít reklamu

Nový soundbar MS750 je prvním soundbarem společnosti Samsung, který přímo v základní jednotce obsahuje subwoofer, což zaručuje rovnoměrné a krystalicky čisté podání basů. Díky podpoře 32 bitového zvuku v UHQ kvalitě lze MS750 použít u prémiových televizorů jako špičkový systém domácího kina bez nutnosti používat samostatný subwoofer.

Soundbar MS750 celkově nabízí vysoce realistický zvuk, který posluchače skutečně vtáhne do středu dění, k čemuž přispívá špičková technologie „up-firing“ a prostorový zvuk používající vertikální výškové reproduktory s technologií up-mixingu. Po spárování s inteligentním dálkovým ovladačem Samsung je celý zvukový systém v místnosti ovládán stejným ovladačem jako televizor, což uživateli přináší ještě více pohodlí.

Řešení společnosti Samsung na propojení televizoru se soundbarem přichází také s několika skvělými novinkami. Od začátku roku 2017 lze soundbar a televizor zapnout současně, a to jednoduchým propojením obou jednotek speciálním kabelem. Odpadá tak nutnost použít pro každý z výrobků samostatný kabel, což eliminuje změť kabelů kolem televizoru.

Díky uživatelsky přívětivé konzoli ve tvaru I, pomocí které se televizor připojí přímo k soundbaru, se zlepšila také možnost připevnění nejnovějších domácích audio systémů společnosti Samsung na zeď. Toto řešení výrazně zjednodušuje montáž. Vzhledem k tomu, že je třeba instalovat pouze jednu přípojku, stačí uživatelům vyvrtat ve stěně jen jeden otvor.

Dnes nejčtenější

.