Zavřít reklamu

Jsou to přesně dva měsíce, co Samsung začal prodávat svůj vlajkový model Galaxy S7 Edge v novém barevném provedení Black Pearl. Jednalo se již o sedmou (a pravděpodobně poslední) barevnou variantu pro smartphone, který jihokorejská společnost představila v první čtvrtletí minulého roku. Ačkoli Samsung začal Galaxy S7 Edge prodávat již na začátku prosince, trvalo několik týdnů, než se novinka dostala do rukou prvním majitelům, na čemž se značně podílel i fakt, že se Black Pearl varianta začala prodávat nejprve jen v Jižní Korei.

U nás bohužel Black Pearl variantu Samsung neprodává, do ČR se dostala jen předposlední barevná varianta Blue Coral, kterou se původně chlubil Galaxy Note 7. Nicméně na některých trzích je možné Galaxy S7 edge Black Pearl zakoupit, a to například v již zmíněné Jižní Korei nebo v Indii. Právě odtud pochází drtivá většina unboxing videí, přičemž jedno z nich naleznete i níže.

Autor ukazuje leskle černý S7 edge v celé své kráse a musíme uznat, že jde o opravdu nádherný telefon. Black Pearl je oproti standardní černé variantě znatelně tmavší, lesklejší a hlavně má černé i hrany, díky čemuž vypadá celý telefon opravdu lépe. Ačkoli záda jsou lesklá, hrany jsou matné, což ale není vůbec na škodu. Leskle černá je totiž mnohem náchylnější na otisky a hlavně na škrábance a všichni moc dobře víme, že hrany se oťukají jako první.

A ještě ukázka Galaxy S7 Edge Black Pearl v celé své kráse:

Galaxy S7 edge Black Pearl FB

Dnes nejčtenější

.