Zavřít reklamu

Samsung si naplánoval představení Galaxy S8 a Galaxy S8+ na příští středu 29. března. To však zahraničním médiím nebrání v tom, aby pouštěli ven jeden únik za druhým. Už jsme tak letošní vlajkovou loď mohli vidět na několika reálných a tiskových fotografiích a párkrát dokonce i na videích.

Je jasné, že jihokorejský gigant má už přichystaných několik stovek tisíc kusů, ale i přesto by se měla novinka začít prodávat až 21. dubna. I když nás tedy od zahájení prodeje dělí ještě měsíc, nebrání to tomu, aby se ukázala krabička nového modelu v podstatě ze všech stran.

Trochu zklamáním je, že krabička se od té k loňskému modelu příliš neliší. Vzhled je v podstatě stejný, jen na přední straně se nově pyšní logo S8+. Ze zadní strany se dozvídáme kompletní obsah balení. Kromě telefonu, klasického adaptéru, kabelu a stereo sluchátek (možná AKG) nám redukce potvrzuje přítomnost Micro USB.

Kromě fotografií balení se ale objevily i snímky zapnutého Galaxy S8, které nám však neprozrazují žádné novinky. Opět se jen potvrzuje displeje téměř bez rámečků, softwarová tlačítka, která by mohla být citliví na sílu stlačení, a nakonec i skener oční duhovky. Z fotografie jsme se jen dozvěděli, že se jednáo model SM9500. Ten by měl nabídnout 5,8palcový displej, 4GB RAM, 12-megapixelový fotoaparát. Větší Galaxy S8+ by měl být stejný, tedy až na displej, který by měl mít uhlopříčku 6,2 palce.

Další úniky Galaxy S8:

Samsung Galaxy S8 packaging FB

Dnes nejčtenější

.