Zavřít reklamu

Před měsícem jsme vás informovali o existenci odolné varianty Galaxy S8. Ta má dle všeho kódové označení „Cruiser“, nebo-li křižník. Nyní to vypadá, že byly předešlé informace pravdivé, neboť v online databázi asociace Wi-Fi Alliance se tento telefon opravdu objevil, a to značí jediné – telefon bude brzy vypuštěn na pulty obchodů.

Tím, že byl telefon zastižen v databázi nejsme bohužel o nic chytřejší a akorát víme, že zařízení nese kódové označení SM-G892A a základním kamenem je Android 7.0 Nougat. Podle předešlých informací by se však měl model vyznačovat například velkou 4 000mAh baterií (stejně jako Galaxy S7 Active), certifikací IP68 (odolnost proti prachu a vodě) a také armádním standardem MIL-STD-810G, který zaručí funkčnost telefonu i za velice nepříznivých podmínek.

Zajímavá bude také informace ohledně speciálního tlačítka Bixby. Model Active by jej podle předběžných informací měl postrádat.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že Galaxy S8 Active bude s největší pravděpodobností exkluzivně vyráběný pro amerického operátora AT&T a není v tuto chvíli jisté, zda opustí tamní trhy a dostane se i na území Evropy. My pevně doufáme, že se tak stane a že bude tento odolný kousek dostupný i u nás.

galaxy-s7_active_FB

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.