Zavřít reklamu

Samsung v Česku spouští novou akci, kdy ke svým vybraným soundbarům poskytuje zdarma na 3 měsíce službu TIDAL Hi-Fi v hodnotě 990 Kč. Díky tomu si tak noví majitelé soundbarů od Samsungu si užijí zvuk ve studiové kvalitě. Akce startuje dnešním dnem a trvá až do konce ledna příštího roku.

Abyste tříměsíční členství na streamovací službě TIDAL získali, je potřeba si zakoupit Soundbar řady Sound+ s označením HW-MSxxx. Ty mimo jiné poskytují podporu High-Res Audio (96 KHz / 24 bit) a plejádu moderních funkcí jako Distortion cancelling pro detailní basy a Wide range tweeter pro širší pokrytí prostoru. Seznam vybrnaých Soundbar§ naleznete na této adrese.

Streamovací služba TIDAL zase nabízí více než 46 milionů písní, 190 000 videí a najdete v ní i exkluzivní nahrávky. To vše bez reklam. TIDAL poskytuje bezdrátovou kvalitu nahrávek v CD kvalitě, nejnovější formát MQA (24 bit / 96 Khz), off-line mód či import již existujících playlistů. V rámci služby si můžete zapnout Streaming Quality Hi-Fi / Master a hledat alba s označením Master nebo se jen tak zaposlouchat do jednoho z mnoha playlistů sestavených přímo na míru.

Jak akce funguje

Akce platí jen pro nové zákazníky služby TIDAL a platí od 16. 10. 2017 do 31. 1. 2018. Další informace a podmínky akce jsou k dispozici na www.samsung.cz.

K čerpání služby TIDAL Hi-Fi stačí odeslat kopii účtenky a sériové číslo produktu na e-mail tidal.promo@samsung.com, a to do 14 dnů od jeho zakoupení. Do dvou týdnů od ověření registrace bude zákazníku zaslán voucher, který je možné využít on-line na http://TIDAL.com/redeem. Poté si již stačí jen užívat exkluzivní obsah po dobu 3 měsíců zdarma.

Tidal FB

Dnes nejčtenější

.