Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Ve spolupráci s internetovým obchodem Gearbest pro vás aktuálně pravidelně připravujeme nejrůznější slevové akce, a to jak na mobilní telefony, tak i na nejrůznější příslušenství a vychytávky. Tím vám tak dáváme tipy nejenom na zajímavé produkty, ale také na dárky pod Vánoční stromeček. Dnes jsme si přichystali akci na zajímavá a cenově dostupná sluchátka KZ ZS5.

ZS5 jsou klasická drátová sluchátka o délce 1,25 m. Připojují se klasicky skrze tradiční 3,5mm sluchátkový jack konektor, který je v tomto případě do tvaru písmena „L“, tudíž přináší tu výhodu, že v místě konektoru kabel jen tak nepoškodí. Na drátu, konkrétně u pravého sluchátka, naleznete ovladač, skrze který je možné přepínat skladby, pozastavovat nebo opětovně spouštět přehrávání apod. Jedinou nevýhodou je, že se na něm nenachází mikrofon.

Nejzajímavější na sluchátcích jsou ale jednoznačně jejich pecky. Ty jsou totiž nejenom kovové a špuntové, ale hlavně jsou odnímatelné. to znamená, že pokud se vám z nějakého důvodu poškodí kabel nebo jedna z pecek, můžete některou z těchto částí snadno vyměnit.

Tip: Pokud při vyběru přepravy zvolíte volbu “Priority Line”, tak nebudete platit daň ani clo. GearBest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

*Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

KZ ZS5 FB

Dnes nejčtenější

.