Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost Tech Data představuje novou generaci ochranných skel PanzerGlass s názvem BrandGlass, jejíž tváří se stal slavný fotbalista Cristiano Ronaldo. Jedná se o autorizovanou distribuci pro Českou republiku.

Společnost Tech Data, do jejíhož portfolia patří ochranná skla PanzerGlass pro chytré telefony, nyní exkluzivně nabízí i jejich nejnovější řadu BrandGlass. Tváří nového produktu se stala fotbalová legenda Cristiano Ronaldo. Na povrchu ochranných skel proto najdeme značku CR7 (je viditelná, jen pokud je mobilní telefon vypnutý). Nová ochranná skla CR7 BrandGlass však nejsou určena jen milovníkům fotbalu, ale všem, kterým záleží na kvalitním vzhledu jejich chytrých telefonů.

„Naše výrobky jsou známé pro svou vysokou kvalitu a trvanlivost. A ve spojení s Cristianem Ronaldem a jeho znakem na nejnovějším modelu ochranných skel získáváme také viditelnou známku originality a špičkového výkonu. Doufáme, že nám to otevře dveře k novým spotřebitelům po celém světě,“ řekl Michael Brønd, vedoucí světového marketingu PanzerGlass.

Další informace naleznete na adrese: www.panzerglass.com a nebo přímo na https://panzerglass.com/cristianoronaldo/.

PanzerGlass Galaxy S8
iPhone360_by_addsoul

Dnes nejčtenější

.