Zavřít reklamu

Ačkoli v dnešní době si může zákazník vybrat z celé řady herních konzolí, mnozí zkušení hráči se shodují, že hraní si nejvíce užijí na klasickém počítači nebo herním notebooku. Najít dostatečně výkonný stroj není zase až tak složité, nicméně mnohdy ve výsledku odradí cena takového zařízení, kdy se mnohdy sčítají desítky tisíc korun. Nejnovější hry jsou holt náročné a pokud chcete být vybaveni i do budoucna, je potřeba mít stroj s výkonnými komponentami. Pokud i vy sami nebo někdo ve vašem okolí patříte k těm, u kterých je hraní téměř na denním pořádku, pak vás tímto článkem určitě potěšíme. Ve spolupráci s GearBest tu pro naše čtenáře máme slevu 3 300 Kč na herní notebook MSI GL62M 7REX, který má rozhodně čím zaujmout.

GL62M 7REX disponuje 15,6palcovým Full HD (1920 x 1080) IPS displejem, nad kterým se nachází 720p web kamerka. O dostatečný výkon se stará 4-jádrový procesor Intel Core i7-7700HQ Kaby Lake s taktem jádra 2,8 GHz (Turbo Boost 3,8 GHz) a 16GB operační paměti RAM DDR4. Špičkové zpracování grafiky her má na starost NVIDIA GeForce GTX1050Ti, která zvládá vykreslit obraz na externí monitor s rozlišením až 7 680 x 4 320. Pro systém a data je připraveno 256GB SSD a k tomu ještě 1TB HDD se 7200 otáčkami za minutu.

V konektorové výbavě nechybí 1x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x USB-C, RJ-45, sluchátkový jack, výstup pro mikrofon, HDMI, Mini Display Port a čtečka SD karet. Za zmínku stojí i Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, 6-článková baterie s kapacitou 41 Wh, podsvícená SteelSeries klávesnice s numerickou části, funkce Audio Boost pro vyšší hlasitost a detailnost zvuku o 30 %, možnost kontrolovat a nastavovat LED efekty skrze aplikaci na smartphonu, podpora virtuálního prostorového zvuku Nahimic, kontrola výkonu a spotřeby přes MSI SHIFT nebo třeba pokročilé chlazení MSI Cooler Boost.

Na závěr je důležité poznamenat, že na notebooku je sice nainstalovaný systém Windows 10 i s originální licencí, avšak je v čínštině a je potřeba si jej přehodit do angličtiny nebo češtiny. Rozložení kláves je v angličtině. Poslední menší nevýhodou je roční záruka. Kompenzací těchto menších nevýhod je ale cena, která je po odečtení slevy od nás o více jak 6 600 Kč nižší, než kdybyste MSI GL62M 7REX kupovali například na Alze.

Tip: Pokud při vyběru přepravy zvolíte volbu “Priority Line”, tak nebudete platit daň ani clo. GearBest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

MSI GL62M 7REX FB

*Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.