Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci se zahraničním e-shopem Gearbest vám v poslední době pravidelně přinášíme speciální slevy na nejrůznější produkty. Dnes tu pro naše čtenáře máme tip na univerzální stojánek pro smartphone/tablet, který po uplatnění slevového kódu vychází v přepočtu na pouhých 62 korun.

Pokud na svém tabletu nebo smartphonu rádi sledujete videa na YouTube nebo dokonce dlouhé filmy či několik dílů seriálu, pak je pro vás stojánek jako dělaný. Zařízení na něho můžete umístit do libovolné polohy, upravit si úhel naklonění a nechat tak odpočinout své ruce, ve kterých byste jinak smartphone či tablet museli držet.

Stojánek je kompatibilní se zařízeními, která disponují displejem o uhlopříčce 4 až 14 palců, tudíž jej můžete použít nejenom s drtivou většinou tabletů, ale také se smartphony jako například Galaxy S8, S8+, Note8, Note6, Galaxy S7, S7 edge a další. V případě tabletů lze na stojánek postavit například Samsung Galaxy Tab Pro 10.1, Galaxy Tab 3 7.0 a 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4 a mnohé další.

Stojánek je vyrobený z plastu a místa, kde se opírá smartpohne či tablet jsou pogumovaná. Jeho velkou výhodou je i skladnost, jelikož jej lze složit a snadno tak přenést v batohu či kabelce, čemuž napomáhá i nízká hmotnost 90 gramů. Při rozkládání si pak můžete libovolně nastavit rozpětí nohou a stejně tak i výšku a úhel náklonu opěrného ramene.

Vzhledem k nízké ceně nebudete při přepravě platit DPH ani clo.

univerzalni stojanek gearbest FB

Poznámka: Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

*Slevový kód má omezený počet využití. V případě velkého zájmu je tedy možné, že kód nebude po krátké době od zveřejnění článku již fungovat.

Dnes nejčtenější

.