Zavřít reklamu

Podle amerického časopisu Consumer Reports jsou vlajkové lodě jihokorejského giganta opět nejlepšími chytrými telefony, které jsou momentálně na trhu dostupné, tedy ještě lepší než konkurenční iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Consumer Reports označil v loňském roce za nejlepší smartphony na trhu také Galaxy S8 a Galaxy S8+, přičemž tehdy měly modely lepší hodnocení než iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Ve zprávě je uvedeno, že nejnovější telefony od mobilní divize Samsungu se dostaly na špičku v žebříčku nejlepších smartphonů, který sestavuje Consumer Reports. Obě zařízení Galaxy S9 a S9+ získala celkem 81 bodů, a tím se dostala do vedení. Nejnovější vlajkové modely Samsungu jsou tak na prvních dvou místech, přičemž další pozice obsadily Galaxy S8, Galaxy S8 Active a Galaxy S8+ s hodnocením 80, 79 a 79. Dále se na seznamu objevily vlajkové lodě Applu, a to v pořadí iPhone 8 Plus, iPhone 8 a iPhone X.

Consumer Reports v závěrečné zprávě dokonce, že Galaxy S9 a Galaxy S9+ představují pouze skromný skok vpřed v porovnání s loňskými modely Galaxy S8 a Galaxy S8+. „Nové telefony nabízejí vylepšené bezpečnostní funkce, super slow-motion videa a fotoaparát, který dokáže přenést výraz vaší tváře na personalizované emoji,“ uvádí se ve zprávě Consumer Reports. „Dále jsou Galaxy S9 a Galaxy S9+ odolnější, nabízí rychlejší zpracování dat a špičkový zvuk.

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X render FB

Dnes nejčtenější

.