Zavřít reklamu

Už včera jsme vás informovali, že Samsung si opět tradičně přichystal novou barevnou variantu pro své vlajkové modely Galaxy S9 a S9+. Stejně jako u loňskcýh „es-osmiček“, i tentokrát se rozhodl jihokorejský gigant sáhnout po barvě Burgundy Red, tedy po vínově červené, do které přebarvil nejnovější flagshipy. Nicméně doposud jsme mohli Galaxy S9 v nové barvě vidět pouze na tiskových fotografiích, získaných z oficiálních stránek Samsungu. Dnes se ale objevily první reálné snímky.

Ačkoli Galaxy S9 v Burgundy Red ještě nezačal prodávat, uživatel Ice universe zveřejnil na Twitteru čtveřici fotografií, které novou barevnou variantu zachycují v celé své kráse. Vínově červená vypadá na skleněných zádech skutečně dobře a už teď je více než jasné, že půjde o žádanou variantu. Rychlému odbytu bude hrát do noty i fakt, že se Burgundy Red Galaxy S9 a S9+ budou pravděpodobně prodávat pouze v Číně. V evropském nebo dokonce tuzemském trhu si tak zákazníci budou muset nechat zajít chuť.

Kromě barevného zpracování se ale na telefonu nic nezměnilo – hardwarové i softwarové vybavení zůstává stejné jako u klasických modelů. I tak si ale Samsung od novinky slibuje hodně a chce jí zaujmout zákazníky na čínském trhu, kde mu podle posledních zpráv slábnout prodeje. Větší Galaxy S9+ (128 GB) se bude prodávat za 6 999 čínských jüanů (23 600 Kč) a menší Galaxy S9 (64 GB) pak za 5 799 čínských jüanů (19 500 Kč). V případě předpobjednávky pak Samsung k telefonu přidá tekutou rtěnku Yves Saint-Laurent, čímž dává jasně najevo, že je telefon určen pro něžná pohlaví.

Galaxy S9 Burgundy Red FB

Dnes nejčtenější

.