Zavřít reklamu

Není žádným tajemstvím, že má Samsung ve zvyku představovat nové barevné varianty svých smartphonů v následujících měsících po jejich představení. Ani letošní vlajkové lodě Galaxy S9 a S9+ pak nejsou v tomto ohledu výjimkou. Jihokorejský gigant je totiž nově obarvil do dalších dvou povedených barev.

O odstínu Burgundy Red, tedy tmavší červené, jsme vás na našem webu informovali již několikrát.  Fotografie takto obarveného modelu totiž unikly na veřejnost již před pár dny a vzhledem k tomu, že po této barvě Samsung sáhl i u loňského Galaxy S8, byl příchod této barevné varianty více než pravděpodobný. Bohužel to však vypadá, že jej bude Samsung prodávat zatím jen na trzích v Číně a Jižní Koreji. Pokud jste si tedy na tento model začali brousit zuby, budete si buď muset udělat dlouhý výlet nebo si vybrat z nabídky jiný stroj.

Druhou barevnou variantou, kterou Samsung světu ukázal, je zlatá, respektive Sunrise Gold. I ta vypadá alespoň podle dostupných fotografií opravdu parádně a dosavadní nabídku parádně doplní. A co je nejlepší? Nejspíš to, že ji bude Samsung prodávat na mnohem více trzích než variantu červenou. Dostupná by měla být totiž například i v Německu, Austrálii, Chile, Rusku, Mexiku či Španělku. Dá se ale očekávat, že trhů bude mnohem více a je poměrně pravděpodobné, že i Česká republika by se mohla této barevné varianty dočkat. Zlatý Galaxy S9 by se měl začít prodávat v průběhu měsíce června, tedy za zhruba dva týdny.

Galaxy-S9-Red-and-Gold

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.