Zavřít reklamu

Samsung hledal způsob, jak by odlišil loňské modely Galaxy S8 a Galaxy S8+ od letošních vlajkových lodí, a tak zapracoval na funkci AR Emoji. Zpočátku měla funkce poměrně negativní zpětnou vazbu, ale Samsung se nevzdává. Oproti Applu má tu výhodu, že uzavřel smlouvu se společností Disney, a tak do telefonů Galaxy S9 a Galaxy S9+ postupně přináší postavičky z populárních animovaných filmů.

V březnu jsme vás informovali o tom, že AR Emoji dostávají postavičky Mickey Mouse a Minnie. O měsíc později jihokorejský gigant přidal ještě Kačera Donalda. Ovšem ani v tomto měsíci Samsung nezahálí a představuje další postavičky, tentokrát z animované pohádky Úžasňákovi.

Úžasňákovi je populární animovaný film, který vyšel v roce 2004. Režisér Brad Bird se však rozhodl natočit pokračování, a tak v srpnu se v kinech objeví druhý díl, tedy Úžasňákovi 2. Samozřejmě, že není náhodou, že Samsung vkládá postavy z daného filmu i do své funkce AR Emoji. V nabídce tedy je nejen Mr. Úžasný, ale také Elastižena, Violet, Dash, Jack-Jack a dokonce i Mražoun.

Postavičky se však neobjeví v telefonu automaticky, musíte si doplněk stáhnout přes obchod Galaxy Apps. Po instalaci se objeví efekt přímo v samotné aplikaci fotoaparátu.

samsung_ar_emoji_incredibles_1-fb

Dnes nejčtenější

.