Zavřít reklamu

Samsung opět aktualizoval funkci AR Emoji na svých vlajkových lodích Galaxy S9 a Galaxy Note9. Rodinka s Disney postavičkami se rozrůstá o hlavní hrdiny z oblíbeného animovaného filmu Zootropolis: Město zvířat. Přidáni byli optimistická strážnice Judy Hopkavá, mazaný lišák Nick Wilde a lenochod Flash.

Samsung představil funkci AR Emoji na Galaxy S9. Smartphone naskenuje váš obličej, na jehož základě vám potom ukáže personalizovaného avatara anebo Disney postavičku kopírující vaši miminku. Poté si můžete vygenerovat GIF a poslat ho svým přátelům.

Zootropolis: Město zvířat je velice oblíbená animovaná pohádka, a tak majitelé Galaxy S9 či Galaxy Note9 určitě ocení, že do sbírky AR Emoji přibyly další tři postavičky právě z daného filmu. Jestliže si chcete hrdiny do AR Emoji přidat, otevřete fotoaparát, přejděte do režimu AR Emoji a klikněte na ikonu plus v pravé dolní části obrazovky. Vzápětí se vám zobrazí všechny nově dostupné emoji. Kliknutím na ně nainstalujete balíček z Galaxy Apps do svého smartphonu.

disney-ar-emoji-zootopia
disney-ar-emoji-zootopia

Dnes nejčtenější

.