Zavřít reklamu

Už v polovině minulého měsíce nás Samsung informoval, že během června začne v České republice prodávat Galaxy S9+ ve speciální barvě Sunrise Gold. Jak slíbil, tak se také stalo a tento týden se nová barevná varianta vlajkového telefonu skutečně objevila na pultech prodejců.

V barvě Sunrise Gold je dostupný pouze větší Galaxy S9+ ve verzi Dual SIM a s obřím úložištěm 256 GB, což je ostatně i největší kapacitní varianta, kterou Samsung nabízí. Maximální výbavě odpovídá i konečná cena, která se zastavila na 26 990 Kč. Telefon lze zakoupit zde. Při koupi telefonu je ale možné stále ještě do konce června využít speciální akci Samsungu, kdy k novému Galaxy S9 nebo S9+ dostanete až 14 000 Kč zpět za váš starý telefon.

Galaxy S9+ v edici Sunrise Gold je prvním zařízením Samsungu se saténově lesklým povrchem, který chytrým telefonům dodává nevtíravou záři a třpyt. Nová zlatá barva vyvolává zároveň dojem živosti i klidu. Povrchová úprava byla vyvinuta, aby uživatele upoutala stylovým nádechem vysoké módy a městského interiérového designu. Nové barevné zpracování se bude prodávat po boku současných barev Midnight Black, Coral Blue a Lilac Purple, ve kterých se telefony Galaxy S9 a Galaxy S9+ představili na začátku tohoto roku.

Dnes nejčtenější

.