Zavřít reklamu

Po představení Galaxy Note 8 se pozornost uživatelů automaticky přesunula na připravovaný Galaxy S9. Bohužel podle posledních úniků může být telefon pro některé uživatele v jistém ohledu zklamáním.

Podle zdrojů zahraničního serveru XDA Developers totiž telefon nabídne stejně jako Galaxy S8 jen 4 GB RAM. Někomu to nejspíš vadit nebude, jelikož i s touto kapacitou operační paměti je telefon velmi rychlý a výkonný. Je to ale o 2 GB méně, než nabízí současná vlajková loď Note 8.

Uživatelé si již dlouho stěžují na trochu nešťastnou polohu snímače pro otisk prstu, který se nachází na zádech telefonu vedle fotoaparátu. Bohužel ani navzdory spekulacím, že Samsung pracuje na umístění senzoru pod displej, nebude v tomto ohledu Galaxy S9 revoluční. Změny bychom se ale dočkat měli – snímač otisků se má přesunou doprostřed zad, aby jej uživatelé snáz nahmatali.

Koncept Galaxy S9 od galaxys9blog.com:

Podle zdrojů můžeme počítat i s nejvýkonnějším procesorem Snapdragon 845 a QHD+ dispejem (rozlišení 1,440 x 2,960) s poměrem stran 18,5:9, tedy naprosto stejným, jaký nabízí Galaxy S8, S8+ a Note8. Nicméně o uhlopříčce displeje nepadlo ani slovo. Smartphone by měl také nabídnout 64 GB interní paměti a nejnovější verzi systému Android 8.0 Oreo.

Na světlo světa by se měl Galaxy S9 podívat v březnu příští roku, i když nedávné zprávy tvrdí, že by mohl kvůli novému iPhonu dorazit už začátkem roku.

Galaxy S9 concept Metti Farhang FB 2

Dnes nejčtenější

.