Zavřít reklamu

Samsung dnes začíná na českém trhu prodávat své nové chytré hodinky Galaxy Watch. Ty jsou dostupné ve třech barevných provedeních (Silver, Rose Gold, Midnight Black) a ve dvou velikostních variantách (42 mm a 46 mm). Hodinky jsou ode dneška dostupné jak na e-shopech partnerů Samsungu, tak také přímo na kamenných prodejnách.

Samsung Galaxy Watch jsou přímým nástupce hodinek Gear S3 a zaujmou dlouhou výdrží baterie, novými fitness funkcemi, schopností sledovat stres a analyzovat spánek, a také nadčasovým designem. Kromě toho nabízejí širší možnosti výběru stylů včetně nových vzhledů v barvách Silver, Rose Gold a Midnight Black a nových individualizovaných barev pásku. Kompletní souhrn novinek, které Galaxy Watch přináší, se dozvíte v našem článku přímo zde.

Počínaje dnešním dnem se začíná na tuzemském trhu prodávat Bluetooth verze hodinek. Dostupnost LTE verze zatím nebyla pro český trh stanovena a závisí mimo jiné i na připravenosti českých operátorů podporovat řešení eSIM. Cena Samsung Galaxy Watch startuje na 7 999 Kč za 42mm verzi a končí na 8 499 Kč za větší 46mm verzi.

Samsung Galaxy Watch FB

Dnes nejčtenější

.