Zavřít reklamu

Zatímco v našich končinách jsou “véčkové” sklápěcí telefony spíše raritou, v Číně mají stále obrovské množství fanoušků. Není se tak čemu divit, že Samsung právě pro tento trh vyvíjí v posledních letech “véčkové” telefony, jejichž výkon se může rovnat i jeho vlajkovým lodím. A právě jedno takové nadupané “véčko” by se mohlo již brzy představit. 

V posledních týdnech získal Samsung celou řadu certifikací pro model SM-W2019, který by měl být nástupcem nadupaného “véčkového” modelu SM-W2018. Ačkoliv o něm příliš mnoho detailů zatím nevíme, podle dostupných informací by se měl představit s procesorem Snapdragn 845 v těle. Dále se očekává duální fotoaparát shodný s tím, který Jihokorejci použili v Galaxy Note9 a dva AMOLED displeje s rozlišením Full HD. Telefon by měl dále dorazit buď s Androidem 8.1 Oreo či rovnou s Android 9 Pie – vše bude záležet především na tom, kdy se jej Samsung rozhodne uvolnit. 

Jak bude novinka vypadat pak odhalilo několik reálných fotografií, které zachycují pravděpodobně jeden z testovacích modelů. Jak můžete vidět, u telefonu se objeví klasická T9 klávesnice a kruhové tlačítko, které si též mnozí z nás pamatují ze starých tlačítkových telefonů.

V tuto chvíli není zcela jasné, kdy se Samsung rozhodne novinku představit a uvolnit k prodejům. V loňském roce se však SM-W2018 dočkal představení v prosinci, takže je možné, že i letošní “véčko” dorazí těsně před vánocemi. Zda se ale Samsung rozhodně alespoň pro letošek uvolnit telefon i jinde než v Číně je v tuto chvíli ve hvězdách. 

sm-w2019-leaked-fb

Dnes nejčtenější

.