Zavřít reklamu

Počínaje dnešním dnem začíná letošní Samsung Developer Conference, kterou společnost zahájí úvodní konferencí. Ta startuje už od 19:00 našeho času a kromě několika osob z vývojářského prostředí na ni vystoupí také DJ Koh, tedy šéf mobilní divize Samsungu. Právě jeho účast na keynote předznamenává, že jihokorejská společnost odhalí zásadní novinky týkající se budoucnosti mobilních technologií.

DJ Koh už před několika měsíci prozradil, že skládací Samsung se ukáže světu v listopadu. A jak se zdá, právě dnešek je oním dnem D. Ačkoli se pravděpodobně nedočkáme přímé premiéry revolučního telefonu s ohebným displejem, který by se začal do několika týdnů prodávat, tak můžeme počítat minimálně s ukázkou uživatelského rozhraní, fotkami téměř hotového prototypu a dost možná i dema, kdy jihokorejský gigant předvede funkčnost smartphonu.

Ostatně, že se bude vývojářská konference točit okolo ohebného telefonu/tabletu, naznačuje i samotné logo společnosti na Twitteru:

Samsung foldable logo
Samsung foldable logo

Kromě revolučního telefonu hodlá dnes Samsung také zpřístupnit také beta verzi Android 9 Pie pro Galaxy S9 a S9+. Tu budou moci přednostně testovat vývojáři a zájemci z řad uživatelů, avšak jen v některých zemích světa. Řeč by měla přijít také na chytrý reproduktor Galaxy Home a služby i aplikace s ním spojené.

Konference startuje již v 19:00 a sledovat ji můžete živě na videu níže:

Dnes nejčtenější

.