Zavřít reklamu

Očekávána závodní hra Forza Street konečně vyšla na mobilních zařízeních s Androidem i iOS. K dispozici jsou desítky aut v různých kategoriích, které si můžete vylepšovat a následně s nimi závodit na tratích. Majitelé Samsung telefonů se navíc můžou těšit na bonus. Zajímavostí je i to, že hra bude podporovat 120Hz displeje.

Nejlépe jsou na tom majitelé řady Samsung Galaxy S20, kteří obdrží herní obsah v hodnotě dvaceti dolarů a také budou moct využít 120Hz režim, takže hru uvidí extrémně plynule. Majitelé starších Samsung telefonů pak obdrží „pouze“ balíček v hodnotě pěti dolarů. Tento obsah můžou majitelé Samsung telefonů získat tak, že si hru nainstalují přes Galaxy Store. Akce trvá do 6. února 2021.

Na závěr ještě dodáme, že se nejedná o klasickou závodní hru a hra toho moc nemá společného s konzolovými verzemi. Vozidla totiž ve skutečnosti neovládáte, ale pouze pomocí quick time eventů určujete, kdy závodník přidá plyn, kdy zabrzdí a kdy použije nitro. Ve hře například vůbec nezatáčíte volantem. Kromě Galaxy Store je Forza Street dostupná i v obchodě Google Play a v App Store.

Dnes nejčtenější

.