Zavřít reklamu

V dnešní době je opravdu nespočet různých powerbank. Některé jsou vyloženě designové pecky, jiné mají například možnost bezdrátového nabíjení a některé další se zaměřují například na odolnost. Na většinu takových powerbank už jsme zde recenze měli, avšak dnes se podíváme na jednu powerbanku, kterou osobně používám již několik měsíců a jsem s ní více, než spokojen. Jedná se o powerbanku od Swisstenu, konkrétně úzce a v tmavé barvě zpracovanou, designovou pecku. Osobně vlastním powerbanku o kapacitě 15.000 mAh, avšak v případě , že byste měli zájem, tak si můžete vybrat ze tří variant – 5.000 mAh, 10.000 mAh a 15.000 mAh. Myslím si tedy, že si každý přijde na své. Zdržme se však úvodních formalit a pojďme se společně podívat, co si pro nás Siwssten v podobě těchto powerbank připravil.

Oficiální specifikace

Jak už to bývá u každé mé recenze zvykem, tak ani teď to nebude jinak a i nyní se hned na začátek podíváme na některé oficiální specifikace a čísla, která by vás mohla (měla) zajímat. Jak už jsem zmínil v úvodu, jedná se o precizně zpracovanou powerbanku v nádechu tmavé barvy. Svou velikostí vám poté může připomínat těžší iPhone 7 či iPhone 8. Powerbanky Black Core od Swisstenu jsou k dispozici ve třech variantách, tzn. v 5.000 mAh, 10.000 mAh a 15.000 mAh.

Uprostřed čela powerbanky poté nalezneme jednu z hardwarovách dominant celé powerbanky – USB-C port, který slouží jak pro dobití zařízení, tak pro dobití samotné powerbanky. Pokud tedy nechcete používat postarší microUSB port, který se nachází na boku powerbanky, můžete sáhnout po nabíjení pomocí USB-C. Samotná powerbanka má poté dva USB-A 2A/5V výstupy.

Balení

Balení externí baterie je moderní, jednoduché a působí luxusním dojmem. Pokud se rozhodnete pro koupi powerbanky Swissten Black Core v jakékoliv velikosti, dostanete stylovou, tmavou krabičku. Uvnitř ní se nachází samozřejmě powerbanka sama o sobě a k ní dostanete 20 cm microUSB kabel, pomocí kterého lze powerbanku dobít. V tomto případě musím uznat, že se povedl jak design powerbanky, tak design krabičky, ve které je zabalena. Uvnitř balení toho tedy více nenajdete – a přiznejme si, co více bychom chtěli? Manuál, který stejně nikdo nečte (protože většina populace ví, jak powerbanka funguje), se v krabičce nenachází. Je totiž chytře skrytý na zadní straně krabičky.

Zpracování

Zpracování powerbanky je podle mého názoru bezchybné a parádní. Velice si potrpím na designu produktů a je mi jedno, jestli se jedná o iPhone XS za desítky tisíc korun, či o powerbanku „za pár stovek“. Jsem velice rád, že se i design powerbank nebere na lehkou váhu a jejich výrobci se snaží, aby byl výsledný produkt co možná nejstylovější. A přesně tohle se Swisstenu v tomto případě povedlo. Powerbanku používám již několik týdnů já, posledních pár dní ji navíc používá i přítelkyně, a to především ve škole. Podle jejich slov se mi dokonce dostalo, že už se jí několik spolužáků ptalo, kde tak krásnou powerbanku sehnala. Pokud tedy taky chcete být středem pozornosti, mohu vám powerbanku Swissten Black Core jen a jen doporučit. Celá powerbanka je navíc pogumovaná, tudíž vám jen tak nesklouzne ze stolu či nevypadne z ruky. Na jednom z boků powerbanky se samozřejmě nachází čtyři LED diody, které vám po aktivaci řeknou, kolik energie v powerbance ještě zbývá. Na přední straně externí baterie se nachází branding Swissten, na zadní straně poté specifikace a certifikáty powerbanky.

Osobní zkušenost

Jak už jsem psal výše, tak si opravdu velice potrpím na design a rád si za designové věci připlatím, a to samé samozřejmě platí i pro tuto powerbanku. Na druhou stranu ale radši budu mít doma produkt, který je bezproblémový, než designovou pecku, která nefunguje. Ve Swisstenu se ale podařilo splnit oba tyto aspekty. Powerbanka Swissten Black Core ve svých útrobách skrývá kvalitní Li-Polymer článek společně s ochrannou elektronikou, aby například nedošlo ke zkratu nebo poškození powerbanky či nabíjeného zařízení. Všechny tyto komponenty jsou zabaleny v parádním, tmavém obalu, který upoutá oči nejednoho kolemjdoucího. Z vlastní zkušenosti navíc můžu říct, že i při plném vytížení powerbanky jsem nepostřehl sebemenší náznak zahřívání – i za to má tato powerbanka v mém hodnocení „plusko“. K powerbance také využívám 20 cm Swissten oplétaný kabel, který už toho hodně zažil. Hodí se především tehdy, kdy chcete mít pořádek na stole a nestojíte o další dlouhý kabel, který by vám. Kabel je navíc k dispozici hned v několika barvách, takže i ženy si přijdou na své.

swissten_pb15000_fb

Závěr

Pokud hledáte velice kvalitní a dobře vypadající powerbanku a nebojíte se pár desítek korun připlatit, tak je pro vás powerbanka Swissten Black Core tím pravým ořechovým. Vybrat si můžete ze tří různých velikostí podle toho, jak velkou výdrž od powerbanky požadujete. Pokud se pro koupi této powerbanky rozhodnete, tak vám garantuji, že zcela jistě nebudete zklamání. Níže navíc naleznete 27% slevový kód, díky kterému se dostanete při koupi na tyto částky:

  • 5.000 mAh – 274 Kč
  • 10.000 mAh – 507 Kč
  • 15.000 mAh – 544 Kč

Slevový kód a doprava zdarma

Na internetovém e-shopu Swissten.eu momentálně probíhá akce Black Friday, díky které můžete sehnat všechny Swissten produkty pod 27% slevou. Stačí při objednávce zadat kód (bez uvozovek) „BLACKSWISSTEN„. Společně s 27% slevovým kódem na celý sortiment je navíc samozřejmě doprava až k vám domů naprosto zdarma. Moc dlouho však s objednáváním neotálejte, jelikož sleva je aktivní pouze do vyprodání zásob a věřte nebo ne, zásoby opravdu mizí závratným tempem. Kód stačí uplatit v košíku a cena se automaticky změní.

swissten_pb15000_fb

Dnes nejčtenější

.