Zavřít reklamu

Zajímají vás moderní technologie, systém Android a především pak společnost Samsung? Chcete se každý den této problematice věnovat, rozšiřovat si své obzory a dělit se s informacemi se čtenáři serveru samsungmagazine.eu? Pokud ano a pokud vás nabídka zaujala, pak jste na správné adrese. Hledáme totiž redaktora, který se stane součástí samsungmagazine.eu a bude každý den psát novinky ze světu Androidu a společnosti Samsung. Hledáme ty nejlepší z vás, kteří jsou schopní denně psát přibližně tři krátké články (okolo 300 slov), dokáže zpracovat anglicky psaný text, spolehlivost je jeho předností a miluje technologie.

Pokud se věnujete i jiným aktivitám (práce, koníčky nebo škola), pak i přesto napište. Nabízíme naprostou časovou flexibilitu, adekvátní finanční ohodnocení a hlavně práci, která vám nezabere jak dvě hodiny denně. Samozřejmostí je spolupráce s ostatními členy týmu a jejich podpora.

V případě vašeho zájmu nám prosím pošlete ukázkový článek v minimálním rozsahu 300 slov psaný ve stylu článků, které znáte ze serveru samsungmagazine.eu. Žádost bez přiloženého ukázkového článku bude předem odmítnuta. Napište prosím také vaši představu o finančním ohodnocení a celý mail pošlete na adresu: prace@textfactory.cz

Samsung Magazine
Samsung Magazine

Dnes nejčtenější

.