Zavřít reklamu

Mobilní platební metody zažívají v poslední době prudký nárůst obliby mezi uživateli prakticky po celém světě. Není se však příliš čemu divit. Placení mobilem je totiž zkrátka velmi pohodlné, rychlé a osvobozující, jelikož můžeme nechat peněženku s platebními kartami v klidu doma. I tuto zdánlivě skvělou službu však čas od času postihne nepříjemný problém. Své o tom ví nyní i Samsung.

Internetová fóra jihokorejského giganta se začaly před nedávnem plnit příspěvky uživatelů, kteří poukazují na to, že jim Samsung Pay výrazně spotřebovává baterii, což dokládají i screenshoty. Podle některých dokonce platební služba Samsungu spotřebuje z celkové kapacity i 60 % baterie, kvůli čemuž klesne výdrž telefonu skutečně výrazně. Spolehlivé řešení však v tuto chvíli bohužel neexistuje. 

GosTUzI-1-329x676

Jelikož se Samsung snažil svým zákazníkům na fórech pomoci, je prakticky jasné, že se problémem již zabývá a brzy jeho řešení vypustí do světa pravděpodobně ve formě softwarové aktualizace systému Android. Do té doby však bohužel uživatelům Samsung Pay, kteří tímto problémem trpí, nezbude nic jiného, než svůj telefon nabíjet častěji a modlit se za brzké vypuštění updatu.

Samsung Pay 3

Dnes nejčtenější

.