Zavřít reklamu

Včera jsme se dočkali odhalení levnějšího modelu Honor 30S. Dražší a vybavenější telefony Honor 30 a Honor 30 Pro uvidíme za cca 14 dní. Čínská společnost oznámila, že se představení vlajkových modelů dočkáme 15. dubna 2020. Půjde tak o podobné datum, jako zvolilo OnePlus k představení svých novinek.

Informace byla zveřejněna přes ambasadora značky Li Xiana, což je známý čínský herec. Na plakátu můžeme vidět i část telefonu v bílo fialovém odstínu, nicméně všechny důležité prvky jsou zakryty, takže kromě barvy jsme se nedozvěděli nic nového.

Na druhou stranu ale v uplynulých týdnech unikly na internet některé parametry těchto telefonů. V první řadě bychom se měli dočkat čipsetu Kirin 990, který již podporuje 5G sítě. Po stránce fotoaparátů na tom má být hodně podobně jako Huawei P40. Hlavní fotoaparát má mít 50 MPx, nemá chybět ani 8 MPx telefoto s 3x optickým zoomem a 12 MPx ultra širokoúhlý fotoaparát. Mluví se také o podpoře rychlého 40W nabíjení. Očekáváme, že i přímo Honor zveřejní další detaily v následujících dvou týdnech.

Dnes nejčtenější

.