Zavřít reklamu

Android TV v posledních letech značně rozšířil knihovnu aplikací. V obchodě Play si jich můžete stáhnout více než 5 tisíc a každým dnem přibývají další. Nyní se dostalo na další. A to na fitness aplikaci s názvem Peloton. Ta nabízí různé druhy cvičení, které můžete provozovat přímo před televizí.

Majitelé chytrých televizí anebo multimediálních center se systémem Android TV můžou nově stahovat aplikaci Peloton, která nabízí rozsáhlou knihovnu instruktážních cvičení zaměřených na zlepšení síly, ale také třeba meditační videa, jógu anebo strečink. Výhoda oproti ostatním podobným fitness aplikacím je v tom, že nemusíte sledovat videa na malém displeji telefonu nebo hodinek. Můžete místo toho využít velkou obrazovku televize.

Podobně jako jiné fitness aplikace i tato nabízí prémiové členství, které uvítají zároveň i ti, kteří často běhají nebo jezdí na kole. Zároveň až do konce měsíce dubna je k dispozici speciální akce, kdy si noví uživatelé můžou prémiové členství užít na 90 dnů zdarma. Podobný krok například udělal i Fitbit u svého členství, které rovněž nabídl zdarma na čtvrt roku. Aplikaci Peloton naleznete v obchodu Play u vašeho Android TV zařízení, případně jej můžete instalovat i na dálku z tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.