Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

Autoškola 2020

Autoškola 2020 je aplikace pro všechny, kteří si potřebují osvojit nebo procvičit a ověřit své znalosti ohledně zkušebních testů pro řidiče skupin A, B, C a D, k profesní způsobilosti řidiče pro osobní i nákladní dopravu a profesní způsobilost dopravce pro osobní i nákladní dopravu.  Testové otázky jsou aktuální k 1. lednu letošního roku, aplikace ke svému používání nevyžaduje internetové připojení.

Homo Machina

Homo Machina je nápaditá puzzle hra, inspirovaná dílem avantgardního vědce Fritze Kahna. Vydejte se na podivuhodnou cestu soustavou nervů, vlásečnic a útrob, a řešte řadu zapeklitých hádanek. Vaším cílem bude dosáhnout toho, aby mechanické tělo fungovalo co nejlépe po celý den, a udržet v chodu jeho základní mechanismy.

Vlyaricons – Icon Pack

Balíček ikonek a dalších položek Vlyaricons – Icon Pack obsahuje více než 3400 různých ikonek, přičemž tento počet se neustále rozrůstá. Kromě toho zde najdete více než 40 skvělých tapet v HD kvalitě, dynamické kalendáře i různé alternativní ikonky. Vlyaricons – Icon Pack nabízí podporu většiny známých launcherů.

Balíček Vlyaricons – Icon Pack stáhnete bezplatně zde (původní cena 36,99 Kč)

Cartogram je skvělá aplikace, která vám. umožní vytvářet originální a minimalistická pozadí a tapety z map. Aplikace funguje opravdu velmi jednoduše – stačí najít vybranou lokaci, nastavit váš oblíbený styl a pořídit „mapovou“ tapetu. Unikátní styly vytvořených map si můžete plně přizpůsobit a upravit, vytvořené obrázky můžete použít na zamčenou obrazovku i na plochu.

Dnes nejčtenější

.