Zavřít reklamu

Kdo z vás by neznal legendární seriál Hra o Trůny od HBO, který na televizní obrazovky poprvé zamířil v roce 2011 a získal si srdce, doslova a do písmene, milionů fanoušků po celém světě. Od té doby sice vznikla celá řada více či méně povedených herních adaptací, avšak mobilní zařízení z velké části ostrouhali. To se naštěstí mění díky vývojářům z Behaviour Interactive, kteří přispěchali s rozsáhlým RPG Game of Thrones Beyond the Wall, jenž nás zavede až za samotnou Zeď.

Pokud jste také vášnivými fanoušky Hry o Trůny a dlouho vám chyběla nějaká pořádná mobilní hříčka, která by zajišťovala věrohodný zážitek, máme pro vás dobrou zprávu. Vývojáři z Behaviour Interactive totiž ani během stávající pandemie příliš nelenili a pilně pracovali na dalším přírůstku do jejich portfolia, jenž nese název Game of Thrones Beyond the Wall. Hra sice již vyšla před nějakou dobou na iOS, ale ani na Android tvůrci nepozapomněli a přišli s vyšperkovanou verzí. Opět se tak vydáme do nebezpečného, nekompromisního a krvavého světa, který vám rozhodně nic nedaruje. Hra se však odehrává celých 48 let před začátkem seriálu, nicméně i tak se můžete těšit na celou řadu známých postav a „hrdinů“. Příběh se točí okolo nenadálého zmizení velitele Noční hlídky, Bryndena „Bloodravena“ Riverse, který se ztratil kdesi za Zdí. Je tedy na vás, abyste přebrali velení, dali dohromady tým a ubránili Sedm království před nájezdníky.

Pochopitelně se nebudete bránit stvůrám se skupinou náhodných vojáků. Místo toho si do týmu můžete přibrat takové kapacity jako je Jon Snow, Daenerys Targaryen, Jaime Lannister a Tormund Giantsbane, díky nimž se vaše šance na úspěch několikanásobně zvýší. Každá z těchto postav zároveň nabídne unikátní set schopností a bude jen na vašem rozhodnutí, jaké z nich využijete. Pro každé podmínky a bojiště se totiž hodí někdo jiný a právě správná kombinace útoků bude klíčem k úspěchu. Postupem hrou si budete odemykat nové schopnosti, vybavení, zbraně a další vychytávky, které budete moci využít. Prim tak bude hrát i průzkum okolí, kdy se podíváte do známých lokalit a projdete si místa, která znáte ze seriálu. Máte-li tedy pro strach uděláno a nebojíte se postavit čelem neznámé výzvě, zamiřte na Google Play a hru si bezplatně stáhněte.

Dnes nejčtenější

.