Zavřít reklamu

Xiaomi oslavuje 10 let představováním velkého množství zařízení. Vidět jsme již mohli nový telefon, chytré hodinky a nyní se přesuneme k fitness náramku. Redmi Band je prvním náramkem pod značkou Redmi a jak už je zvykem, hlavním tahákem je extrémně nízká cena. Cena Xiaomi Redmi Band je pouhých 99 CNY, v přepočtu s DPH tedy cca 430 Kč.

Vzhledem k ceně překvapí to, že náramek využívá barevný displej. Ten má velikost 1,08 palců. Po designové stránce připomíná Fitbit Charge nebo nedávno představené fitness náramky od Huawei a Honoru. Zajímavé je to, že přímo na těle náramku je USB konektor, který slouží k nabíjení. Stačí jen oddělat jednu polovinu řemínku. Podle vyjádření Xiaomi vydrží Redmi Band na jedno nabití až 14 dní.

Redmi Band má dokonce senzor srdečního tepu a dokáže měřit spánek. Pokud jde o samotnou aktivitu, je k dispozici pět různých sportů, se kterými si náramek poradí. Nechybí běh anebo jízda na kole. Dokonce vás upozorní na to, že už jste se delší dobu nehýbali. Na to, že stojí takhle málo, toho umí tento náramek opravdu hodně. K dispozici bude od příštího týdne nejprve v Číně v černé, modré, zelené a oranžové barvě.

Dnes nejčtenější

.