Zavřít reklamu

Fitbit Charge 4 je prvním představeným produktem od doby, co společnost Google oznámila odkoupení Fitbitu. Pokud ale čekáte nějaké změny, tak jste na omylu. Google do výroby vůbec nezasahoval. A to hlavně z toho důvodu, že samotný obchod ještě nebyl uzavřen. Fitbit tak představil „klasický“ fitness náramek. Dokonce vypadá téměř identicky jako předchozí generace Charge 3. Rozhodně se ale nejedná o zbytečný model. Všechny změny se udály uvnitř náramku a je jich poměrně dost.

Design i materiály se od modelu Charge 3 nezměnily. Fitbit se spíše zaměřil na velké množství nových funkcí, které jsme mohli vídat v chytrých hodinkách a převedl je to náramku. Dostalo se tak na GPS, možnost propojení se Spotify, podporu NFC a bezkontaktního placení přes Fitbit Pay, SPo2 senzor nebo třeba chytré vstávání. Baterie náramku vydrží na jedno nabití až sedm dní anebo 5 hodin s aktivní GPS. Výhodou stejného designu je však to, že k nabíjení můžete použít i nabíječku z modelu Charge 3.

Díky tomu, že má náramek zabudovanou GPS, tak při sportovaní si nemusíte brát telefon pro přesnější údaje z běhu, jízdy na kole atd. Cena Fitbit Charge je v USA 150 dolarů, v přepočtu s DPH tedy cca 4 500 Kč. Dodání udává Fitbit v polovině dubna 2020.

Dnes nejčtenější

.