Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou pro dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku.

bit Dungeon III (Early Access)

bitDungeon III je 2D akční adventura, ve které není nouze o dobrodružství a magické prvky. Ve hře se budete muset dát dohromady s ostatními hráči a bojovat jako jeden muž, nebo je naopak porazit a zmocnit se jejich drahocenného majetku. V náhodně generovaných světech se setkáváte s různými překážkami, úskalími i nepřáteli, a vaším úkolem bude zachránit svět, který se řítí do záhuby.

Up Left Out

Pobavte se a relaxujte u hry Up Left Out. Skvěle navržená oddechová hra s názvem Up Left Out se vyznačuje krásným designem a příjemným uživatelským rozhraním. Pochází z dílny tvůrců her Hook, Klocki a PUSH. Vaším úkolem v této dokonale minimalistické novince bude odemknout veškeré prvky. Uvolněte se a zkuste projít všemi padesáti úrovněmi hry.

MMUI 9 Icon Pack

Chtěli byste nějak ozvláštnit vzhled svého telefonu s Androidem a dodat jeho rozhraní nový nádech? Vyzkoušejte balíček MMUI 9, který nabízí více než 2700 skvěle navržených krásných ikonek s rozlišením 192 x 192 pixelů. Kromě tisícovek originálních ikonek čítá balíček také tapety a pozadí v HD kvalitě, motivy a další zajímavý obsah.

Crunch

Máte chuť na nové kouzelné dobrodružství? Hra Crunch vás okamžitě přenese do mysteriózního světa, který budete muset důkladně prozkoumat. Každý z levelů hry vás okouzlí svou krásou a harmonií, a vy si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet působení fyzikálních zákonů. Hra Crunch navíc řádně procvičí vaše reflexy, schopnost včasné reakce i soustředění.

Dnes nejčtenější

.