Zavřít reklamu

SEGA dnes vydala mobilní hru Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020. Jedná se o jednu z prvních her s oficiální licencí olympijských her v Tokiu, která alespoň částečně nahradí to, že byla letní olympiáda přeložena na rok 2021. K dispozici je pro systémy Android i iOS.

Hra má momentálně v obchodě poměrně nízké hodnocení. A to kvůli dvěma důvodům. V první řadě se objevila ke stažení ještě dříve, než byly oficiálně spuštěny servery. Mnoho lidí tak vidělo chybovou hlášku a hru nemohli vůbec spustit. Druhým důvodem je to, že za hru se musí platit. A to i když na první pohled vypadá, že je zdarma. K plnému otevření je totiž potřeba zaplatit částku 5 dolarů, tedy cca 120 Kč.

Celkově můžete soutěžit v patnácti různých sportech, a to hlavně z atletiky. Nicméně nechybí třeba ani BMX, stolní tenis, střelba, karate, lukostřelba nebo badminton. Na všechny sporty se můžete podívat ve videu níže, ze kterého zároveň lépe poznáte, jak se hra ovládá a jakou má grafiku. Jedná se většinou o jednoduchá gesta a minihry, kde je důležité správné načasování. K dispozici je celá řada postav ze světa Sonica a dokonce se dostalo i na jednoduchý příběh. Hru můžete stahovat z obchodu Google Play anebo Apple AppStore.

Dnes nejčtenější

.