Zavřít reklamu

Korejská společnost LG právě představila nový telefon Style 3, který má velice zajímavé parametry. A to hlavně díky použití čipsetu Snapdragon 845, který poháněl vlajkové modely v roce 2018. V současné době se může vyrovnat řadě Snapdragon 7XX s tím, že využívá lepší grafický čip. Jaké jsou ostatní specifikace telefonu?

Na začátek ještě uvedeme, že se nejedná o telefon v řadě LG Stylo, ale Style, takže žádný stylus zde nenalezneme. Čipset Snapdragon 845 doplňuje 4GB RAM paměť a 64GB úložiště, což jsou spíše také hodnoty z roku 2018. Potěší možnost rozšíření úložiště pomocí microSD karet. Displej telefonu má velikost 6,1 palců a jedná se o OLED panel s rozlišením 1440p+. Podobné rozlišení známe spíše z vlajkových modelů než telefonů střední třídy. Takže se jedná o příjemné překvapení

Trochu podivně má LG Style 3 velký výřez, obzvlášť když se v něm nenachází žádné speciální senzory, ale pouze 8 MPx selfie kamera. Na zadní straně je 48 MPx hlavní fotoaparát, který doplňuje 5 MPx senzor hloubky ostrosti. Čtečka otisků prstů je klasicky na zádech telefonu, a ne v displeji, jak by se dalo u telefonu s OLED panelem čekat. Baterie má kapacitu 3 500 mAh, což není nic skvělého, ale na druhou stranu potěší splnění certifikace IP68. Cena telefonu je v Japonku 38 000 JPY, v přepočtu cca 8 600 Kč. Dostupnost v Evropě nebyla oznámena a v současné době je nejasná.

Dnes nejčtenější

.