Zavřít reklamu

Situace s aktualizací Androidu 10 pro telefon Xiaomi Mi A3 se opět značně komplikuje. Společnost již potřetí aktualizaci přerušila kvůli různým chybám a namísto toho se uživatelé dočkali jen dubnové bezpečnostní aktualizace. Tu však musí společnost povinně připravovat, jelikož se jedná o telefon v Android One programu. Někteří majitelé MI A3 už se začínají vyptávat, jestli vůbec někdy Android 10 obdrží.

Komedie s názvem Android 10 pro Xiaomi Mi A3 započala na začátku března, kdy poprvé aktualizace vyšla. Několik uživatelů však hlásilo, že jím po instalaci přestal fungovat telefon. To byl první důvod přerušení aktualizace. Podruhé to Xiaomi zkoušelo v polovině března, kde naopak uživatelé hlásili nefunkční čtečku otisků prstů.

Třetí pokus přišel v polovině tohoto týdne. Přesně není jasné, o jaký problém se jedná nyní – na oficiálním fóru si totiž uživatelé stěžují na restarty telefonu, problémy s fotoaparátem či zamrzání. Už od včerejšího dne uživatelé rovněž hlásili, že jejich aktualizace Androidu 10 byla zastavena a následně to potvrdila i podpora společnosti Xiaomi.

Android One program u Xiaomi příliš nefunguje. Nejen, že aktualizace na nové verze Androidu přichází pozdě. Nyní i společnost vydala 3x aktualizaci s chybami. Přitom lidé očekávali od Xiaomi v Android One programu obrovský hit. A to díky spojení skvělého hardwaru Xiaomi a čistého Androidu s rychlými aktualizacemi. Skutečnost je však bohužel zatím opačná.

Dnes nejčtenější

.